Ziarul electronic al arădenilor

Nu dați bani la cerșetori! Banii dumneavoastră, jucați la păcănele

1-4Un cerșetor din Arad a fost amendat de aproximativ 70 de ori, în ultimii patru ani, iar polițiștii locali spun că acesta cheltuiește banii obținuți din mila publică la jocuri de noroc și pentru consum de alcool.

Conform Poliției Locale din Arad, Claudiu Oprea (foto) a fost amendat, din 2011 până în prezent, de 66 de ori, suma totală a amenzilor fiind de 7.900 de lei.

Cerșetorul nu a plătit niciuna dintre amenzile primite, știind că nu se pot lua măsuri de executare împotriva lui.

„Oprea câștigă bani frumoși din cerșit, modul lui de operare fiind acela de a înduioșa conducătorii auto opriți la semafoare, mai ales la cel de la intersecția străzii Banul Mărăcine/Corneliu Coposu cu Ștefan Augustin Doinaș (lângă Consiliul Județean Arad). Cu banii obținuți din mila șoferilor, Oprea își joacă norocul la «păcănele», desigur, în fața unui pahar cu vodcă, poate două, trei, dacă mila șoferilor a fost mai profundă. Ce s-ar face acest jucător la păcănele dacă nu ar fi arădenii atât de darnici? Ar trăi demn și cinstit, din ajutoarele pe care le primește de la statul român și de la Primăria Arad“, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Locale Arad.

2

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.