Ziarul electronic al arădenilor

Noua Dreaptă îi cere primarului să nu autorizeze parade gay în Arad

Partidul Noua Dreaptă i-a cerut primarului Gheorghe Falcă să nu aprobe organizarea paradelor gay în Arad, considerând că acestea au „un caracter obscen, imoral și chiar deviant“.

Președintele filialei din Arad a Partidului Noua Dreaptă, Angel Popescu, a declarat că transmis, miercuri, Primăriei Municipiului Arad, o solicitare prin care cere să nu fie autorizate paradele gay.

„Sesizarea noastră are un caracter civic și moral“, a spus Angel Popescu.

„Nu dorim ca în Arad să fie vreodată aprobate parade gay, precum în alte localități ale țării, și vă rugăm ca în timpul mandatului dumneavoastră să nu aprobați asemenea manifestări obscene în orașul nostru.

Aceste parade gay au un caracter obscen, imoral și chiar deviant. Partidul Noua Dreaptă, reprezentat prin președintele Angel Popescu, nu va accepta ca în orașul nostru să aibă loc o astfel de paradă. Copiii noștri trebuiesc protejați de la a avea acces la asemenea parade pe străzile Aradului.

Aceștia pot crede că este normal ca bărbați în toată firea să defileze aproape dezbrăcați, cu chiloți tanga în fund, rujați, fardați, pe tocuri sau purtând pene. Ochii copiilor trebuiesc feriți de astfel de manifestări obscene, unde putem vedea cum se sărută bărbat cu bărbat și femeie cu femeie.

Dumnezeu i-a lăsat pe pământ pe Adam și Eva, nu pe Ion și Gheorghe, iar acest lucru nu îl spunem noi ci chiar Sfânta Biblie.

În consecință, vă rugăm să nu faceți din Arad o nouă Sodomă sau Gomoră și să nu aprobați nici o cerere de organizare a vreunei parade gay.

Nu dorim să asumăm orașului nostru responsabilitatea promovării păcatului sodomiei. Culoarea sau doctrina politică nu are nimic de a face cu aceste manifestări și sper să înțelegeți spiritul creștin și moral a celor scrise mai sus“, se arată în solicitarea trimisă pe adresa Primăriei Arad.

Angel Popescu a spus că are informații conform cărora în Arad se intenționează organizarea unei parade gay.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.