Ziarul electronic al arădenilor

Nicuşor Dan: USR îşi propune ca în doi ani să devină al doilea partid din România

Nicuşor Dan, preşedintele Uniunii Salvaţi România, a declarat că, în doi ani, USR îşi propune „să devină al doilea partid din România”, să se bată pentru primăriile din marile oraşe la alegerile locale din 2020 şi să poată propune premierul după alegerile parlamentare din 2020.

Nicuşor Dan a spus că partidul îşi propune să devină în următorii doi ani al doilea partid ca importanţă, din România.

„USR îşi propune ca în doi ani să devină al doilea partid din România, îşi propune să se bată cu şanse, în 2020, la primăriile marilor oraşe, USR îşi propune să aibă în 2020, la alegerile parlamentare, un rezultat care să îi permită să propună primul ministru. USR îşi propune să facă toate aceste lucruri păstrându-şi politica de a nu face compromisuri. Nu există o soluţie miraculoasă, ci doar să continuăm munca, să continuăm să facem sacrificii, să fim solidari şi rezultatele vor veni”, a spus Nicușor Dan.

El a explicat faptul că, prin prisma rezultatelor de până acum, USR „este un vis împlinit” din punctul său de vedere.

„USR este un vis al oamenilor care nu au mai făcut politică. Este visul că ei vor fi aşa de mulţi încât în politică să prevaleze o uniune de oameni care intră acolo pentru binele comun, şi nu ca să progreseze ei pe scara socială. USR este un vis împlinit în bună măsură. Au fost 450.000 de oameni care au semnat să candidăm, au fost cinci mii de oameni care au donat ca să ne susţină, au fost 750.000 de oameni care ne-au votat şi USR este al treilea partid politic din România la puţin timp de la înfiinţare”, a mai spus liderul USR.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.