Ziarul electronic al arădenilor

Nicolae Ioțcu, „bubă neagră“ în PNL

Nicolae Iotcu - presedinte cja-1Senatorul PSD Liviu Pop, ministru delegat pentru dialog social, îi solicită co-preşedintelui PNL Alina Gorghiu să exprime public poziţia liberalilor cu privire la ancheta DNA în cazul conducerii CJ Arad şi să ceară scuze arădenilor pentru că au fost conduşi de „un asemenea preşedinte la Consiliul Judeţean, precum Nicolae Ioţcu, un lider al PNL prins în flagrant primind mită“.

„Aşa cum ne-a obişnuit de ceva vreme, co-preşedintele PNL Alina Gorghiu se ascunde atunci când trebuie să îşi asume «bubele negre» din partid. (…) Ghidându-se după principiul «tăcerea e de aur», domnişoara Gorghiu speră să salveze ce se mai poate din imaginea PNL-ului, şifonată serios de scandalurile de corupţie în care sunt implicaţi unii dintre membrii formaţiunii.

Şi pentru că tăcerea nu poate fi în acest caz decât una complice, îi solicit domnişoarei Gorghiu să ne spună care este poziţia PNL vis-a-vis de ceea ce s-a întâmplat la CJ Arad, dacă are cunoştinţe şi despre alţi aleşi ai PNL care fac astfel de fapte, să le dezvăluie numele, pentru că nu putem cheltui bani publici în acest mod (…)“, afirmă senatorul PSD într-un comunicat de presă, transmis, sâmbătă.

Preşedintele Consiliului Judeţean Arad, liberalul Nicolae Ioţcu, prins în flagrant când primea 10.000 de euro mită de la un om de afaceri, a fost reţinut, vineri seară, pentru 24 de ore, sub acuzaţia de trafic de influenţă, de procurorii anticorupţie, după ce a fost audiat aproape cinci ore la DNA Timişoara.

CITITI SI: Dorel Căprar: „Cazul Ioţcu, emblematic pentru corupţia administraţiei PDL-PNL“

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.