Ziarul electronic al arădenilor

Nicolae Ioțcu a fost trimis în judecată

iotcuPreședintele Consiliului Județean Arad, liberalul Nicolae Ioțcu, a fost trimis, joi, în judecată de DNA Timișoara pentru trafic de influență, alături de directorul executiv al Direcției Tehnice Investiții din CJA, Adrian Nedelciu, acuzat tot de trafic de influență, conform pressalert.ro.

Ioțcu a fost prins, în 24 iunie, în flagrant, în fața casei sale de o echipă specială a DGA cu un plic în care erau 10.000 euro parte a unui comision pentru un contract pentru achiziționarea de echipamente medicale pentru Spitalul Județean Arad.

Anterior, Ioțcu a mai primit prin intermediul lui Cristian Drăgan, administratorul județului și cel care l-a denunțat la DNA, alți 35.000 de lei într-o cutie de whisky. În același dosar a fost trimis în judecată și Alin Pătrașcu, administrator în cadrul Medicare Technics SA pentru comiterea a două infracțiuni de cumpărare de influență.

Dosarul a ajuns la Tribunalul Timiș și nu la cel din Arad, după o solicitare făcută de DNA pentru ca dosarul să fie judecat în altă parte decât în județul condus până la flagrant de Ioțcu.

CITITI SI:

Sechestru pe banii lui Nicolae Ioțcu

Nicolae Ioțcu, suspendat din funcția de președinte al CJ Arad

Drăgan a făcut o înţelegere cu procurorii să-l denunţe pe Ioțcu

Ioţcu ştia că este urmărit de DNA. VEZI ce au descoperit procurorii

Ioţcu a primit o tranșă din mită într-o cutie de whisky

Nicolae Ioțcu a fost arestat. El se consideră nevinovat

Cristian Drăgan l-a „trădat” la DNA pe Nicolae Ioţcu

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.