Ziarul electronic al arădenilor

Negocieri pentru curse noi pe Aeroportul din Arad

aeroport.aradConducerea Aeroportului Arad negociază cu două companii pentru a opera curse pe această bază aeriană, după ce Wizz Air a anunțat că va renunța la cursa pe ruta Arad-Bergamo, considerând-o nerentabilă.

Compania aeriană low-cost Wizz Air nu va mai opera, din data de 17 aprilie, curse pe Aeroportul din Arad, decizând să mute zborurile pe aeroportul din Timișoara.

„Ruta noastră de la Arad, la Bergamo era neperformantă. Așadar, o vom întrerupe începând cu 17 aprilie. Cu toate acestea, pasagerii noştri vor avea în continuare acces la tarife low-cost, spre Bergamo, dar cu decolare din Timişoara, care e la doar 30 de minute distanţă de Arad. Momentan, oferim 4 zboruri pe săptămână de la Timişoara, spre Bergamo. Vom creşte numărul acestora la 5 pentru această vară şi pentru iarna viitoare”, spune Daniel De Carvalho, purtătorul de cuvânt al companiei aeriene, citat de digi24.ro.

Conducerea Aeroportului din Arad a demarat deja negocieri cu alte companii aeriene pentru ca traficul să fie reluat cât mai curând.

„Noi vom încerca să facem o diminuare dură a tuturor costurilor şi a tuturor cheltuielilor pe care le avem cu aeroportul. După care eu sper că negocierile pe care le avem acum cu două companii aeriene să decurgă favorabil pentru noi”, a spus Dan Bălăcel, directorul Aeroportului Internațional Arad, conform digi24.ro.

Compania Wizz Air este cea mai mare de tip low-cost din Europa Centrală şi de Est şi operează pe 360 de rute care asigură legătura între 110 destinaţii din 37 de ţări.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.