Ziarul electronic al arădenilor

Muzică clasică în Parcul „Mihai Eminescu“ din Arad

Primăria Municipiului Arad și Filarmonica Arad pregătesc o nouă seară muzicală în Parcul „Mihai Eminescu“, în zona denumită „la băncuțe”.

Vineri, 16 iulie 2021, cu începere de la ora 20.00, publicului meloman i se propune un recital al grupului coral format din soprana Lucia Aioanei, tenorul Ioan Moțiu și baritonul David Buzgău.

Soliștii vor fi acompaniați la pian de Sorin Dogariu.

Sub bagheta dirijorală a lui Daniel Rădoiaș, programul de vineri seara va include piese de Giacomo Puccini, Giuseppe Verdi, Georges Bizet și Gaetano Donizetti.

O zi mai târziu, în Parcul „Mihai Eminescu“, tot de la ora 20.00, trio-ul instrumental de corzi al Colegiului de Arte „Sabin Drăgoi” va susține un recital.

Seria evenimentelor speciale de „la băncuțe” va continua și săptămânile următoare.

Mai exact, seara zilei de sâmbătă, 31 iulie, va fi rezervată trupei de teatru a Colegiului de Arte „Sabin Drăgoi“, pregătită de actorul Zoltan Lovas și regizorul Nicolae Mihai Brânzeu.

Elevii clasei de actorie se gândesc să vă propună un spectacol de teatru interactiv.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Primăria Municipiului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.