Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE: A murit solista de muzică populară Mihaela Mariș

mihaela marisInterpreta de muzică populară Mihaela Mariș a încetat din viață în cursul zilei de luni, la o lună după ce a împlinit vârsta de 36 de ani.

Arădeanca Mihaela Mariș a fost diagnosticată cu cancer și era internată la Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuţă” din Cluj Napoca, unde urma un tratament.

Apropiaţii Mihaelei au spus că, luni, la orele prânzului, aceasta a intrat în comă, iar la ora 16.30 a făcut stop cardio-respirator, medicii constatând decesul.

Mihaela Mariş a fost angajată la Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor Arad.

Nicoleta Pavel, realizator emisiuni radio-tv, a declarat, pentru actualitati-arad.ro, că duminică, imediat după ce a aflat că starea sănătăţii Mihaelei s-a agravat, a vorbit cu ea la telefon.

„Deşi era în stare gravă, Mihaela a vorbit cu mine la telefon, am râs împreună… Astăzi, am aflat că nu mai e printre noi şi nu îmi revin din şoc. Mihaela a iubit oamenii… a fost un suflet cald mereu cu zâmbetul pe buze!
Azi a plecat să le cânte îngerilor lăsând un gol imens în sufletele noastre! Dumnezeu să o odihnească în pace, ne rugăm pentru sufletul ei!”, a spus Nicoleta Pavel.

După ce au aflat vestea morţii Mihaelei, colegii şi prietenii ei din ansamblurile folclorice au transmis mesaje pe reţelele de socializare.

„Mihaela, ai dat Raiul pământesc pentru cel Ceresc! Ai plecat să cânți împreună cu îngerii! Dumnezeu să primească sufletul tău frumos în Lumina cea neînserată! Dumnezeu să te odihneasca în pace!“, este unul dintre mesajele postate.

„Viața uneori este de neînțeles… Sincere condoleanțe familiei îndurerate!”, a transmis Claudia Deac, solistă de muzică populară.

„Încă mă întreb daca o fi adevărat sau nu. O veste care a șocat. Odihneste-te în pace Mariș Mihaela, fosta mea colega de la West Tv”, a transmis Ioana Luguzan-Roxin, solistă de muzică populară.

„Am cunoscut-o la un spectacol și ne amuzam că ne cheamă la fel și căutam eventuale conexiuni de o eventuală rudenie. Era frumoasă, plină de viață și cu o voce de aur. Îmi pare nespus de rău! De acum ea va cânta în corul îngerilor din cer. Rămas bun Mariş Mihaela”, a scris Florin Mariş, consilier local.

UPDATE

Mihaela Mariș va fi înmormântată joi, 25 august, la ora 14.00, în localitatea arădeană Avram Iancu.

Trupul neînsuflețit va fi adus, marți, de la Cluj Napoca, la casa părintească din satul Avram Iancu, unde, cei care doresc pot să își ia rămas bun.

Rugămintea familiei este să mergeți îmbrăcaţi în costume populare.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.