Ziarul electronic al arădenilor

Motocicliștii arădeni au comemorat victimele accidentelor moto

La data de 31 mai, Comunitatea Motocicliștilor Arădeni a organizat o întâlnire în Parcul Eminescu, pentru comemorarea a victimelor accidentelor moto.

Evenimentul a avut ca principal scop atragerea atenției asupra acestor participanți la trafic, precum și educarea unui spirit de respect în trafic.

I.P.J. Arad și motociliști din cadrul Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale au sprijinit această activitate și desfășoară în permanență activități de prevenire a accidentelor rutiere în care sunt implicați motociliști.

Astfel, pe raza județului Arad s-a redus numărul de accidente mortale, de la 2 în anul 2017, 0 în 2018 și 0 în 2019, iar în cazul accidentelor grave se observă un trend descendent, fiind înregistrare 14 în 2017, 8 în 2018 și 2 în acest an.

I.P.J. Arad reamintește importanța respectării vitezei legale și a prevederilor legislației rutiere atât în localități cât și în afara acestora, precum și toleranța și respectul în trafic al tuturor participanților.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de I.P.J. Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.