Ziarul electronic al arădenilor

Moș Crăciun va avea o cutie poștală în parcul din cartierul Gai

Asociația „Gai Cartierul Nostru“ se află în bună colaborare cu Moș Crăciun și trebuie să recunoaștem că avem câțiva spiriduși care vor să ajute copiii cartierului.

Începând de marți, 08.12.2020, Moșul va avea o cutie poștală în parcul din Gai, lângă bradul proaspăt montat, loc unde așteptăm să primim scrisori cu dorințele juniorilor, în limita sumei de 100 de lei/copil.

În data de 25 decembrie, de la ora 16.00, Moșul vă așteaptă în jurul bradului din parc, să împartă cadourile dar avem rugămintea ca scrisorile să conțină numele și prenumele copilului, vârsta copilului, numărul de telefon al unuia dintre părinți și adresa unde vă putem vizita în caz că nu ne putem întâlni fizic în parc, sau în caz că nu puteți ajunge la eveniment.

Termenul limita pentru trimiterea scrisorilor e 18 decembrie, ora 17.00.

Daca vreți să veniți în sprijinul Moșului, puteți să donați la sediul asociației: Str. Tribunul Chorcheș nr. 23, persoană de contact – Gheorghe Fînău tel. 0755.795.473.

Reka Koncz – coordonatorul proiectului „Poșta Moșului”.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Asociația „Gai Cartierul Nostru“. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.