Ziarul electronic al arădenilor

„Moș Crăciun în misiune“, ultima proiecție din 2018, la cinematograful din Grădiște

Ultima proiecție de film din acest an, la cinematograful din Grădiște este un film artistic și nu o animație, așa cum v-am obișnuit, care va aduce zâmbete pe fețele tuturor.

Un film despre magia Crăciunului, cu spiriduși, cadouri, multă aventură și, bineînțeles cu…Moș Crăciun.

„Moș Crăciun în misiune“ va fi difuzat, sâmbătă, 15 decembrie 2018, de la orele 10.00 și 12.00.

Filmul „Moș Crăciun în misiune” este recomandat pentru întreaga familie, fiind dublat în limba română, pentru a fi accesibil și celor mai mici dintre spectatori.

Rezervări se pot face la adresa de email: cinemagradiste@gmail.com și la telefon 0740-946 821 (între orele 10.00-12.00 și 18.00 – 20.00)

Proiecțiile de film de la cinematograful din Grădiște fac parte dintr-un proiect pe termen lung, finanțat de Primăria Municipiului Arad prin Centrul Municipal de Cultură Arad, care are ca scop revitalizarea cinematografelor din oraș.

În acest an, au fost proiectate la acest cinematograf 11 animații, înregistrându-se o medie de 100 persoane/proiecție.

Moș Crăciun în misiune (Franța/Belgia 2017)

Rating: Audiență generală

Dublat în limba română

Durata: 90 de minute

Un film special de Crăciun de la creatorii filmului de succes „Asterix și Obelix – Misiune: Cleopatra”!

Se apropie ajunul Crăciunului şi nimic nu pare să funcţioneze conform planului. Cei 92.000 de spiriduşi din atelierul lui Moş Crăciun se îmbolnăvesc subit, toţi deodată!

O lovitură teribilă pentru bietul Moş, care nu are de ales: îşi înhamă renul la sanie şi zboară pe Pământ ca vântul şi ca gândul, să caute leac pentru spiriduşi. Odată ajung acolo, trebuie să găsească de grabă câţiva aliaţi, ca să-l ajute şi să salveze magia Crăciunului.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Centrul Municipal de Cultură Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.