Ziarul electronic al arădenilor

Moloz aruncat într-o pădure din Vladimirescu. Transportul, surprins de polițiștii locali

În data de 4 martie, un echipaj al Biroului Protecția Mediului din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Arad a surprins o acțiune de încărcare a unei autoutilitare cu diverse tipuri de deșeuri, ca urmare a renovării/igienizării unui imobil situat pe strada Unirii.

Suspiciunile de deversare ilicită de deșuri s-au confirmat când acestea au fost descărcate într-o pădure din localitatea Vladimirescu, pe un teren situat lângă artera de circulație.

Toate probele obținute de polițiștii locali din Arad cu privire la activitatea contravențională desfășurată de lucrătorii ce au încărcat molozul în Municipiul Arad au fost furnizate Gărzii de Mediu – Comisariatul Județean Arad, în vederea  dispunerii măsurilor legale.

Fapta surprinsă constituie contravenție potrivit Legii nr. 211/2011-privind regimul deșeurilor și se sancționează cu amendă între 3.000 – 6.000 lei, pentru persoane fizice și 20.000-40.000 lei, pentru persoane juridice, existând și sancțiunea complementară de aducere a terenului la starea inițială.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de DGPL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.