Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE: Un bărbat a amenințat din nou că se sinucide

suicid pod traianBărbatul care a amenințat, în urmă cu o săptămână, că se aruncă de pe Podul Traian din Arad, a recidivat luni, când s-a urcat din nou pe pod, amenințând că se sinucide.

La fața locului au sosit cei de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență, dar și cei de la Poliție și Ambulanță.

Autoritățile încearcă să-l convingă pe bărbat să coboare. Traficul rutier pe Podul Traian a fost blocat.

În seara zilei de 23 mai, bărbatul, care are 35 de ani, cunoscut ca având afecţiuni psihice, s-a urcat pe unul dintre tablierele Podului Traian, de unde a ameninţat că se aruncă în râul Mureş.

Bărbatul se numește Iosif Nagy, a fost internat de mai multe ori în spitale de psihiatrie și este cunoscut de cei care frecventează Adăpostul de Noapte din municipiul Arad.

După o oră, bărbatul a coborât de bună voie de la înălţime și a fost preluat de un echipajul unei Salvării şi dus la spital pentru investigaţii şi tratamente.

UPDATE

Bărbatul a fost coborât, luni, de pe pod de doi jandarmi şi un poliţist, care au urcat după el. Ulterior, bărbatul a fost predat unui echipaj de la Ambulanță.

„Timp de mai bine de o oră cât a stat pe pod, bărbatul a cântat, a dansat şi i-a înjurat pe cei care au încercat să-i salveze viaţa”, a spus George Pleşca, purtător de cuvânt al ISU Arad.

Pleşca a mai precizat că bărbatul a stat la înălțime timp de peste de o oră. Pentru această intervenție au fost mobilizate mai multe echipaje ale ISU (un echipaj de salvare cu barca pe Mureş, un echipaj de salvare la înălţime), dar au fost prezenți și jandarmi şi poliţişti.

La un moment dat, când bărbatul a coborât pe o porțiune mai joasă a podului, un ofiţer al ISU a urcat pentru a-l împiedica să escaladeze din nou.

Apoi, doi jandarmi şi un poliţist au urcat după bărbat şi l-au coborât de pe pod, după care l-au predat unui echipaj de la Ambulanţă.

CITITI SI: Tentativă de suicid pe Podul Traian (GALERIE FOTO)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.