Ziarul electronic al arădenilor

„Minunatele aventuri ale lui Nils Prichindelul”, primul spectacol din noua stagiune la „Marionete”

„Minunatele aventuri ale lui Nils Prichindelul”. Acesta este spectacolul care marchează debutul stagiunii 2021-2022 pe scena Trupei Marionete a Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad.

Spectacolul are loc duminică, 19 septembrie, de la ora 11.00.

„Ne dorim ca noua stagiune, care stă sub semnul a 70 de ani de teatru de marionete la Arad, să fie una… de ținut minte. Prima parte a ei înseamnă, pentru cei mai mici și mai fideli spectatori ai noștri, o invitație la Festivalul Internațional de Teatru de Animație «Euromarionete», între 10 și 15 octombrie, dar și o premieră: «Tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte» de Eduard Covali, în regia lui Ștefan Iordănescu.  Sperăm ca situația epidemiologică să ne permită să ne ținem porțile deschise pentru spectatori”, spune Bogdan Costea, manager TCISA

Prima reprezentație a noii stagiuni înseamnă o întâlnire cu actorii  Adina Doba, Sorin Dorobanțu, Oana Rogojină, Mircea Moș și Cristian Bordaș.

Regia spectacolului „Minunatele aventuri ale lui Nils Prichindelul” este semnată de Adela Moldovan, scenografia de Marian Sandu, iar muzica de Cári Tibor.

Spectacolul se va desfășura în conformitate cu prevederile scenariului sanitar aprobat de autorități.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.