Ziarul electronic al arădenilor

Minori care distrugeau afișe electorale, prinși în Bujac

panouelectoralPolițiștii locali din Arad au surprins doi minori, în timp ce distrugeau afișe electorale, de pe panourile aflate pe o stradă din cartierul Bujac.

Cei doi minori, cu vârste de 14, respectiv 16 ani, au fost surprinși de polițiștii locali din cadrul Serviciului de Ordine și Liniște Publică, în colaborare cu cei ai Serviciului Dispecerat Monitorizare, în cursul zilei de sâmbătă, în timp ce rupeau afișe electorale de pe panourile situate pe strada Independenței, din cartierul Bujac.

„Pentru că sunt minori, cei doi au fost predați familiilor din care provin, părinților punându-li-se în vedere gravitatea faptei comise de copii. Totodată, polițiștii locali le-au atras atenția aparținătorilor celor doi minori să nu își mai lase copiii nesupravegheați, pentru a evita, pe viitor, astfel de incidente“, se arată într-un comunicat de presă remis de Poliția Locală Arad.

Conform sursei citate, Poliția Locală Arad atrage atenția tuturor celor care mai plănuiesc să vandalizeze panourile electorale din municipiu asupra faptului că toate zonele în care sunt amplasate panouri de afișaj electoral sunt monitorizate cu ajutorul camerelor de supraveghere 24 de ore din 24.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.