Ziarul electronic al arădenilor

Minoră depistată la cerșit în Arad. Autoritățile îi caută mama

O minoră surprinsă la cerșit alături de doi adulți, în zona bisericii din cartierul Subcetate, a fost identificată de polițiștii locali cu atribuții de ordine publică duminică, 3 noiembrie 2019, în urma unui apel la numărul de telefon al Dispeceratului DGPL Arad.

Cele două persoane alături de care micuța a fost găsită au fost sancționate contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii 61/1991/R. N.I., în vârstă de 10 ani, a fost predată de polițiștii locali asistenților DGASPC Arad, în Centrul de Permanență „Morcoveață”.

În urma identificării minorei s-a stabilit că aceasta are domiciliul în Sânpetru German, însă fetița le-a mărturisit polițiștilor locali că mama ei s-ar afla în Arad.

Totodată, aceasta a recunoscut că fugise de acasă, nu pentru prima dată.

Minorei și-a exprimat intenția de a părăsi cu prima ocazie orice locație în care i s-ar oferi adăpost de către autorități.

Mama sa este acum căutată poliția locală, fiind pasibilă de amendă pentru lăsarea fără supraveghere a copilei.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de DGPL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.