Ziarul electronic al arădenilor

Minoră ascunsă în cabina unui TIR, depistată la PTF Nădlac

vama-nadlac11Poliţiştii de frontieră arădeni au descoperit în cabina unui TIR, ascunsă sub o geacă, o minoră în vârstă de 5 ani, pe care mama sa a încercat să o scoată ilegal din ţară, deoarece nu deţinea documente de călătorie pentru aceasta.

Minora a fost descoperită la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, când s-a prezentat pentru a ieşi din ţară Ioan I., în vârstă de 50 ani, care conducea un automarfar înmatriculat în România.

În mijlocul de transport mai călătorea Ana G., în vârstă de 39 de ani, cu domiciliul pe raza judeţului Timiş.

Cu ocazia controlului autovehiculului, poliţiştii de frontieră au descoperit în cabina automarfarului, în locul destinat odihnei pentru şofer, ascunsă sub o geacă, o minoră în vârstă de 5 ani.

Poliţiştii de frontieră au demarat cercetările, ocazie cu care Ana G., mama minorei, a declarat că a recurs la această metodă deoarece nu deţine documente de călătorie pentru copil şi dorea să ajungă împreună cu aceasta în Italia.

În cauză, poliţiştii de frontieră au întocmit actele de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii participaţie improprie la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat pentru şofer şi mamă.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.