Ziarul electronic al arădenilor

Minodor Anghelescu va fi înmormântat miercuri

minodor anghelescuMinodor Anghelescu, fostul viceprimar al comunei Șimand, care și-a pierdut viața într-un accident rutier, va fi înmormântat miercuri, dar de la înmormântare va lipsi unul dintre băieții lui, răniți în accident, care încă nu a aflat că tatăl lui a murit.

Fostul viceprimar, care avea 44 de ani, va fi înmormânt la ora 13.00, alături de sicriul cu trupul neînsuflețit urmând să fie soția lui și unul dintre cei doi băieți, răniți în accident.

Fabian (21 ani), băiatul cel mai mare al lui Minodor Anghelescu, se află internat la un spital din Timișoara și nu știe că tatăl său a murit. Băiatului, care a suferit o fractură de coloană vertebrală, iar în cursul zilei de luni a fost operat, nu i s-a spus că tatăl său a murit. Alături de acesta se află sora mamei lui.

Denis (17 ani), celălalt băiat al fostului viceprimar, se află internat la Spitalul Clinic Județean din Arad, unde a fost diagnosticat cu politraumă cu fractură de femur stâng, care trebuie operată, şi un traumatism de coloană cu fractură care, de asemenea, va trebui operat.

Denis a aflat de pe Facebook că tatăl său și-a pierdut viața în accident. După ce a aflat că tatăl său a murit, Denis refuză să vorbească cu oamenii.

Soția fostului viceprimar, care este în stare de șoc, a suferit câteva fracturi costale și va rămâne internată în spital câteva zile.

În spital la Arad se află și prietena lui Fabian, rănită și ea în accident. Ea a fost diagnosticată cu tasare vertebrală şi traumatism cranio-cerebral, urmând să fie supusă unor investigații de specialitate.

Minodor Anghelescu și-a pierdut viața duminică, iar soția și copii lui au fost răniți, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Accidentul a avut loc în jurul orei 9.15, pe DN 79 Arad-Oradea, la ieșirea din Șimand.

CITITI SI:

Fost viceprimar din Șimand, mort în accident pe DN 79

Șimandul a rămas fără cei care au condus comuna în 2004-2008

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.