Ziarul electronic al arădenilor

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, vizită în județul Arad

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, s-a întâlnit cu o delegație a USR PLUS Arad, înainte de deplasarea la tunelul feroviar care se construiește în apropiere de Bătuța, pe linia de cale ferată Arad – Simeria.

Din partea filialei au fost prezenți președintele organizației, Răzvan Anghel, și cei doi parlamentari USR PLUS de Arad, deputatul Adrian Wiener și senatorul Sergiu Vlad.

Au fost abordate subiecte care țin de infrastructura de transport a județului nostru, de proiectele care sunt în derulare sau urmează a fi implementate. Printre acestea, amintim:

Finalizarea pasajului peste centura rutieră a municipiului, unde acum se lucrează la proiectul tehnic pentru restul rămas de executat. În măsura în care administrația locală își respectă angajamentele privitoare la exproprierea terenurilor necesare, lucrarea poate continua, cu termen la finele lui 2022;

Foarte curând, traficul de marfă va reveni pe autostradă, ceea ce va reduce aglomerația în zona dintre Arad și Vladimirescu și totodată disconfortul din cartierul Gai. După reabilitarea căii ferate Arad – Timișoara – Caransebeș, între Arad și Vladimirescu va exista un pasaj peste linia de tren, care va fluidiza traficul;

Reabilitarea căii ferate Arad – Simeria este o lucrare care va permite ca deplasarea cu trenul între Arad și Deva să se reducă la o oră, de la 3 cât durează în prezent.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de USR PLUS Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.