Ziarul electronic al arădenilor

Mijlocașul Juan Passaglia a semnat cu UTA

Conducerea clubului UTA Arad a semnat, marți, un contract cu fotbalistul Juan Pablo Passaglia, care devine component al echipei antrenate de Laszlo Balint.

Mijlocașul, născut pe 24 mai 1989, în Argentina, la Rosario, joacă în România din anul 2019, când s-a transferat la Poli Iași.

„Un jucător care nu mai are nevoie de prezentare. Din punct de vedere al cifrelor, e de departe cel mai bun fotbalist pe care l-a avut Iașiul în ultimele două sezoane. Are aproape 70 de meciuri în doi ani și 9 goluri marcate”, l-a caracterizat impresarul Bogdan Apostu, citat de uta-arad.ro.

„Sunt fericit să fiu aici, la această echipă importantă a României. Sper că vom avea cu toții un an foarte bun, iar eu promit să ofer sută la sută. Voi da totul pe teren”, a punctat Juan Passaglia.

„Mă bucur că reușim să-l înregimentăm pe Juan, aveam nevoie de un astfel de mijlocaș căruia îi place mingea și jocul de posesie. Are inteligența necesară să acopere poziția respectivă, sunt convins că va fi un câștig important pentru noi”, a afirmat antrenorul Laszlo Balint.

UTA și-a prezentat primele achiziții pentru sezonul 2021 – 2022

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.