Ziarul electronic al arădenilor

Mihai Fifor: „Ministrul Apărării a spus foarte clar că Armata nu va pleca din Cetatea Aradului”

„Am constatat cu surprindere că realitatea de la audierile din comisie a fost transmisă distorsionat de noul meu coleg de Parlament.

Domnul Nicolae Ciucă a fost extrem de direct în problema Cetății Aradului. Ministrul Apărării a spus foarte clar și fără echivoc că Armata nu va pleca din Cetate, că i-a comunicat asta și primarului Aradului și că de aici pleacă orice discuție privind viitorul Cetății.

Nu a exclus însă că se gândește dacă există vreo posibilitate a derulării unor proiecte în Cetate.

Deci, concluzionând, nici vorbă despre marile reușite anunțate de Sergiu Bîlcea. În aceste condiții, mă întreb cu ce temei legal va cheltui primăria condusă de colegul său, Călin Bibarț, bani pe studii de fezabilitate pentru un obiectiv cum este Cetatea Aradului, care nu este liber de sarcini? Minciuna lui Sergiu Bîlcea are picioare scurte”, a declarat deputatul PSD Arad Mihai Fifor.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de Presă al PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.