Ziarul electronic al arădenilor

Mihai Fifor: „Încep lucrările de reabilitare la fosta Policlinică CFR“

„În aceasta seară am primit o veste excelentă. Vineri, Ministerul Apărării Naționale predă aplasamentul fostei Policlinici CFR din Arad către constructorul care vă executa lucrările de reabilitare. Încep, așadar, lucrările la fosta policlinică.

În sfârșit, Aradul vă avea, așa cum mi-am dorit ca ministru al Apărării, cel mai modern Centru de diagnostic și tratament, în care cadrele medicale și pacienții vor beneficia de servicii medicale de excepție. Este, daca vreți, și dovada clară că Falcă și PNL Arad și-au construit campania pentru alegerile locale, pe minciuni și pe denigrare fară niciun suport real.

Probabil vă amintiți veșnicul refren al lui Falcă și al lui Bîlcea: Fifor nu a făcut nimic pentru Arad. Ei, iată, că minciuna are picioare scurte și realitatea îi lovește fix în fată cu acest proiect care îmi poartă semnătură.

În calitate de ministru al Apărării, am avut această idee, am luptat și am reușit să preluăm clădirea Policlinicii de la Ministerul Transporturilor, tocmai pentru a o reda Aradului, ca pe un Centru de diagnostic și tratament, aflat în subordinea Spitalului Militar din Timișoara. De mâine, proiectul meu este pus, în sfârșit, în practică. Pentru sănătatea Aradului și a tuturor arădenilor”, spune senatorul PSD de Arad, Mihai Fifor.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de Presă al PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.