Ziarul electronic al arădenilor

Mihai Fifor: „Falcă întârzie să dea în folosință noul complex de polo din raţiuni politicianiste“

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, senatorul Mihai Fifor, este extrem de dezamăgit că la o lună după ce viceprimerul României, Daniel Suciu, a predat noul complex de polo primăriei Arad, aceasta nu l-a dat spre folosinţă arădenilor din cauza unor calcule politice meschine ale PNL Arad.

„După ce Guvernul României a predat la cheie o investiţie importantă în beneficiul arădenilor, un complex sportiv omologat la ultimele standarde inclusiv de către Federaţia Română de Polo, primarul Falcă a decis să îşi facă jocurile politicianiste, căutând momentul potrivit pentru a deturna atenţia, printr-o tăiere de panglică în plină campanie electorală.

Nu este prima dată când liberalii încearcă la Arad să îşi aroge meritele guvernului PSD pe linie de investiţii. Vorbim în cazul de faţă despre un proiect guvernamental de 23 milioane lei care cuprinde 2 bazine, unul mare, de 33,3 metri lungime, 25 de metri lățime și o adâncime de 2,3 metri și unul mai mic, cu scop didactic și de agrement, care are 25 de metri lungime și 12,5 metri lățime.

Să ne aducem aminte că întârzierile în finalizarea proiectului au fost cauzate de lucrările la utilităţile din zonă, care erau în sarcina municipalităţii. Aşadar Gheorghe Falcă nu cred că a fost luat pe nepregătite, mai ales că de la 1 octombrie 2018 ştia ce are de făcut, să se organizeze ca în cel mai scurt timp să fie şi angajaţi aici.

Nu a făcut-o nici în trecut şi nu schiţează niciun gest în prezent tocmai pentru că încearcă să stoarcă un capital politic nemeritat din întreaga chestiune, ceea ce nu este nici corect şi cu atât mai puţin moral faţă de arădeni”, afirmă senatorul Mihai Fifor.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de Presă al PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.