Ziarul electronic al arădenilor

Mihai Fifor: Aradul are cel mai modern Centru medical de diagnostic și tratament

„Azi am primit o veste excelentă: lucrările la Centrul de diagnostic și tratament al MApN din Arad, fosta Policlinică CFR, s-au finalizat.

În sfârșit, Aradul va avea, așa cum mi-am dorit ca ministru al Apărării, cel mai modern Centru de diagnostic și tratament, în care cadrele medicale și pacienții vor beneficia de servicii medicale de excepție.

În calitate de ministru al Apărării, am avut această idee, am luptat și am reușit să preiau o ruină – clădirea Policlinicii CFR de la Ministerul Transporturilor, tocmai pentru a o reda Aradului, ca pe un Centru de diagnostic și tratament modern, aflat în subordinea Spitalului Militar din Timișoara.

Astăzi, proiectul meu este doar la un pas de a fi pus, în sfârșit, în practică. Pentru sănătatea Aradului și a tuturor aradenilor.

Felicitări tuturor colegilor de la Ministerul Apărării Naționale, de la Direcția Medicală, de la Domenii și Infrastructură, dar, mai ales, echipei fabuloase de la Spitalul Militar din Timișoara, care, sper și știu că vor gestiona cu profesionalism această adevărată perlă a sănătății arădene. Onoare și Patrie!“, afirmă deputatul Mihai Fifor, președintele PSD Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de Presă al PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.