Ziarul electronic al arădenilor

Migranți găsiți ascunși în portbagaj, la PTF Nădlac

1Polițiștii de frontieră de la Nădlac au descoperit doi bărbați din Siria, care intenționau să iasă ilegal din țară, ascunși în portbagajul unui autoturism.

Cei doi sirieni au fost depistați când la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac s-a prezentat pentru a ieși din țară cetățeanul bulgar Miroslav S., în vârstă de 45 ani, care conducea un autoturism VW.

În autoturism se mai afla, ca pasager, o femeie Ranceva I., în vârstă de 35 ani, din Bulgaria.

„Cu ocazia controlului specific, polițiștii de frontieră au descoperit în portbagajul autoturismului, ascunse sub bagaje, două persoane de sex masculin, motiv pentru care au demarat cercetările. Astfel, s-a stabilit că cele două persoane ascunse sunt cetățeni sirieni, în vârstă de 36, respectiv 43 de ani“, se arată într-un comunicat de presă remis de Poliția de Frontieră.

Pe numele celor doi sirieni au fost întocmite acte de urmărire penală pentru tentativă de trecere ilegala a frontierei de stat.

De asemenea, cei doi bulgari sunt cercetați pentru trafic de migranți.

Zilele trecute, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au dispus trimiterea în judecată a doi bulgari, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de migranţi.

Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că, în data de 11 ianuarie, cei doi bulgari au transportat cu un autoturism Renault, doi cetățeni sirieni, ascunși în portbagajul mașinii.

CITITI SI: Judecați pentru trafic de migranți

2

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.