Ziarul electronic al arădenilor

Migranți din Afganistan și Pakistan, depistați la PTF Nădlac II și PTF Vărșand

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat, ascunşi în trei automarfare conduse de şoferi bulgari, 11 cetăţeni din Afganistan și Pakistan care încercau să treacă ilegal frontiera în Ungaria.

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctelor de Trecere a Frontierei Vărşand și Nădlac II au efectuat controlul amănunțit asupra a două automarfare conduse de doi cetățeni bulgari.

Acestea erau înmatriculate în Slovacia, respectiv Bulgaria și transportau conform documentelor de însoțire a mărfii piese auto și țevi metalice  pentru societăți comerciale din Slovacia și Germania.

În urma verificărilor, în interiorul compartimentelor de marfă au fost descoperiţi ascunşi unsprezece cetăţeni din Afganistan și Pakistan, cu vârste cuprinse între 11 şi 31 de ani, solicitanţi de azil în România.

În toate cazurile, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Poliția de Frontieră. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.