Ziarul electronic al arădenilor

Migranţi depistați la Nădlac

Poza grup 16.02.2016Poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Nădlac au depistat 15 migranţi care încercau să treacă ilegal frontiera româno-ungară, pe jos, cu intenţia de a ajunge în Spaţiul Schengen.

Conform Poliției de Frontieră, o patrulă formată din poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac, a observat, marți, un grup de 15 persoane (14 bărbați și o femeie) care se deplasa pe jos, spre Ungaria, încercând să treacă ilegal frontiera de stat.

„Cele 15 persoane au fost reţinute la aproximativ 100 de metri de frontieră şi au fost conduse la sediul sectorului pentru cercetări. În urma verificărilor efectuate şi din declaraţiile persoanelor s-a stabilit că este vorba de 4 cetăţeni turci, 8 somalezi şi 3 cetăţeni Sri Lanka, cu vârste cuprinse între 17 şi 31 de ani, care au declarat că intenţionau să ajungă la muncă în Spaţiul Schengen“, se menționează într-o informare a Poliției de Frontieră.

Poliţiştii de frontieră au întocmit celor 15 persoane acte de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.