Ziarul electronic al arădenilor

Microbuze pentru curse în regim shuttle bus, la Aeroportul Arad

Consiliul Judeţean va cumpăra trei microbuze, care vor circula în regim shuttle bus, pentru transportul pasagerilor din alte judeţe înspre Aeroportul Internațional Arad.

Cursele tip shuttle bus reprezintă, prin definiţie, un serviciu contracost şi reprezintă transportul călătorilor de la aeroport.

„Achiziţia este necesară, ca o consecinţă a negocierilor purtate cu operatori aerieni interesaţi să opereze de la Arad, ca una dintre condiţiile de bază ale realizării unui parteneriat. În vară mai multe curse de tip charter vor opera de pe Aeroport, cu destinaţia litoralul turcesc. Cursele shuttle bus vor deservi şi aceste zboruri”, a declarat Claudia Boghicevici, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad.

Conducerea CJ Arad susține că, în ultimele luni, s-au făcut eforturi pentru a oferi serviciile Aeroportului Internaţional Arad celor mai importanţi operatori aerieni low-cost şi unor companii de linie.

Consiliul Judeţean a negociat mai multe zboruri de pe Aeroportul Arad.

„Suntem în discuţii şi pentru extinderea orarului charterelor care pleacă de la Arad. Să avem zboruri de acest tip şi în perioada iernii”, a mai afirmat Claudia Boghicevici.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.