Ziarul electronic al arădenilor

Microbuz școlar, folosit în scop electoral

microbuz_scolarAutoritatea Electorală Permanentă a fost sesizată de polițiștii arădeni, care au descoperit în trafic un microbuz școlar, care transporta mai multe persoane care au participat la un miting electoral.

Polițiștii au fost sesizați joi, în jurul orei 19.30, de un bărbat, despre faptul că din parcarea Sălii Polivalente din municipiu, mai multe persoane care au participat la mitingul organizat de o formațiune politică (PNL Arad), urmează să fie transportate, cu trei microbuze școlare, în localitățile de domiciliu.

„Întrucât în urma verificărilor efectuate la fața locului nu s-a constatat existența vreunui incident electoral, s-a procedat la extinderea cercetărilor pe raza întregului județ. Astfel, în mai puțin de două ore de la sesizarea evenimentului, polițiștii rutieri au depistat în trafic, pe DJ709, pe raza localității Șiria, un bărbat de 71 de ani, în timp ce transporta cu un microbuz, destinat exclusiv transportului de elevi, 11 adulți și un minor“, se menționează într-un comunicat de presă remis, vineri, de Inspectoratul de Poliție al Județului Arad.

Conform legii 334/2006, a fost sesizată Autoritatea Electorală Permanentă, polițiștii continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de abuz în serviciu.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.