Ziarul electronic al arădenilor

Microbuz căutat de autorităţile din Spania, descoperit de poliţiştii de frontieră de la PTF Nădlac

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac au descoperit un microbuz marca Fiat,  în valoare de 9.500 de euro, căutat de autorităţile din Spania.

 În data de 10.02.2021, în jurul orei 2.50, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră un cetăţean român, în vârstă de 30 de ani, conducând un autoturism marca Fiat.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat faptul că autovehiculul figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Spania la data de 14.05.2020.

Faţă de cele constatate, şoferul a declarat că a cumpărat microbuzul din Spania şi nu știa că acesta ar fi fost căutat de autorităţi.

Microbuzul, în valoare de 9.500 de euro, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F Arad, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Poliția de Frontieră. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.