Ziarul electronic al arădenilor

Mesajul primarului Gheorghe Falcă, de Zilele Aradului

Primarul Gheorghe Falcă a transmis un mesaj cu prilejul Zilelor Aradului, în care susține că „Aradul a devenit, în ultimii ani, un oraș al marilor și frumoaselor evenimente“.

De asemenea, Falcă spune că „Aradul e din ce în ce mai prosper și mai schimbat în bine de la un an la altul“.

„De Zilele Aradului aniversăm declararea orașului nostru oraș liber regesc. De aceea, pentru aceste zile, am pregătit un adevărat regal. Concerte, expoziții, spectacole în piețele Aradului și serbări câmpenești pe malul Mureșului, proiecții de film, zile luminoase și chiar nopți albe alcătuiesc programul efervescent al Zilelor în care în bucurăm împreună.

E, de fapt, o concentrare festivă a ceea ce colegii mei din Primărie și din Centrul Municipal de Cultură fac de-a lungul întregului an. Pentru că Aradul a devenit, în ultimii ani, un oraș al marilor și frumoaselor evenimente. Festivaluri de teatru, de film și de literatură, (re)deschiderea vechilor cinematografe din cartiere, care devin cu fiecare zi adevărate centre vii ale comunității, instituții culturale din ce în ce mai vizibile și mai puternice, toate acestea sunt semne ale unui oraș care își schimbă statutul, nu doar economic, ci și cultural.

Aradul e din ce în ce mai prosper și mai schimbat în bine de la un an la altul. E un oraș din ce în ce mai ofertant pentru propriii săi locuitori. Iar acest lucru se vede și în programul acestor Zile, care, din cartiere până în centru, de pe malul atât de frumos al Mureșului și până în Cetate și Ștrand, desenează o hartă a bucuriei de a locui împreună în Arad”, a spus primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă.

Ediția din acest an a Zilelor Aradului se va desfășura în perioada 18 – 28 august,  iar organizatorii au anunțat că vor oferi arădenilor mai multe premiere, printre care un spectacol de operă în aer liber și o videoproiecție de clădirea Palatului Administrativ, alături de evenimentele tradiționale, concerte de muzică ușoară, de muzică populară, spectacole pentru copii.

CITITI SI:

Zilele Aradului 2017. PROGRAM

VEZI cine va cânta la Zilele Aradului. PROGRAM

comentarii

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.