Ziarul electronic al arădenilor

Meighan Simmons va pleca de la Univ. Goldiş ICIM Arad în WNBA

minge-baschetAmericanca Meighan Simmons, care joacă în prezent la vicecampioana României, Univ. Goldiş ICIM Arad, a semnat cu Seattle Storm, echipă din liga profesionistă nord-americană de baschet feminin (WNBA), a anunţat formaţia arădeană pe site-ul său oficial.

Cea mai bună marcatoare a ICIM-ului va pleca la vară în cel mai tare campionat de baschet feminin din lume, precizează sursa citată.

„Cazul transferului lui Destiny Willliams din sezonul trecut nu se va mai întâmpla niciodată în istoria clubului. A fost o recompensă din partea noastră având în vedere şansa unică care a avut-o“, a declarat Marcel Urban, preşedintele vicecampioanei României.

Simmons va îmbrăca maieul galben-albastru până la ultimul meci pe care îl va disputa Univ. Goldiş ICIM Arad în acest sezon, spre deosebire de cazul altei americance, Destiny Williams, care a plecat în WNBA după primele două meciuri ale finalei din 2014, lăsând descoperită echipa arădeană în lupta pentru titlul de campioană a României.

În actualul sezon din Liga Naţională, Meighan Simmons este principala marcatoare a arădencelor cu o medie de 17,6 puncte pe meci.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.