Ziarul electronic al arădenilor

Medlife Genesys a devenit partenerul clubului UTA Arad

Clubul UTA a anunțat semnarea unui parteneriat cu Hyperclinica MedLife Genesys, unde vor merge jucătorii pentru consultații medicale, analize de sânge sau investigații imagistice și radiologice.

„Suntem încântați să anunțăm că, începând cu luna martie 2021, avem un nou partener: Hyperclinica MedLife Genesys. Aici vor merge jucătorii noștri pentru consultații medicale, analize de sânge sau investigații imagistice și radiologice. E un parteneriat de care aveam nevoie ca să fim siguri că jucătorii sunt pe mâini bune, indiferent de ce se întâmplă pe teren – de la întinderi musculare la accidentări grave“, a anunțat clubul UTA Arad.

„Și pentru noi, cei din echipa MedLife Genesys, cuvântul fotbal înseamnă #DoarUTA. Asocierea Hyperclinicii MedLife Genesys cu fotbalul arădean înseamnă pentru noi o mare responsabilitate față de jucători și arădeni deopotriva. Suntem mândri de evoluția echipei, suntem alături de ei meci de meci și știm că, pas cu pas, UTA va redeveni una din principalele echipe din Liga 1”, a afirmat Daniela Faur, director de marketing al Hyperclinicii MedLife Genesys.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.