Ziarul electronic al arădenilor

Medic prins cu mită: „Sunt un adversar al corupției din sistem“

celus-ciobanuMedicul arădean acuzat că a primit mită 500 de euro pentru a efectua o intervenție chirurgicală se consideră nevinovat și a declarat că este „un adversar al corupției din sistem“.

Celus Ciobanu, medic chirug la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a fost surprins în flagrant la scurt timp după primirea sumei de 500 euro.

Medicul a fost reținut pentru 24 de ore, iar cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale.

În cursul zilei de miercuri, instanța a respins cererea de arestare preventivă solicitată de procurorul de caz pentru medicul acuzat de luare de mită și a dispus luarea măsurii controlului judiciar pentru 60 de zile.

Medicul chirurg s-a prezentat joi la locul de muncă și susține că este nevinovat.

„Sunt nevinovat, iar acest lucru va fi dovedit pe parcurs. Nu pot oferi date din dosarul de cercetare, dar pot spune că acuzația ce mi se aduce este o chestiune de interpretare a informațiilor obținute de anchetatori. Eu însumi sunt un adversar al corupției din sistem”, a declarat, pentru Mediafax, Celus Cioban.

CITITI SI: Medic prins în timp ce primea 500 de euro mită

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.