Ziarul electronic al arădenilor

Meciurile de la CE de fotbal, vizionate pe ecrane de mari dimensiuni. VEZI unde vor fi amplasate în Arad

Meciurile de la Campionatul European de fotbal vor putea fi vizionate pe ecrane de mari dimensiuni, care vor fi amplasate în trei zone din municipiul Arad.

„Se apropie o perioadă extrem de importantă pentru microbiști. Tocmai de aceea,  Primăria Municipiului Arad, în parteneriat cu Heineken România, le-a pregătit acestora o surpriză. Meciurile Campionatului European de fotbal vor putea fi vizionate în aer liber, pe ecrane de mari dimensiuni. Mă bucur că Aradul este unul dintre cele 5 orașe (Iași, Brașov, Sibiu și Timișoara) alese de Heineken România pentru desfășurarea acestui eveniment în aer liber. Noi vom pune la dispoziție ecranele de mari dimensiuni și tehnica necesară pentru difuzarea meciurilor, iar dânșii aduc berea și amenajează locațiile pentru o vizionare cât mai confortabilă, dar în egală măsură în siguranță a competiției sportive.  Facem încă un pas spre normalitate și suntem siguri că ne vom bucura cu toții de această competiție, chiar dacă România nu este prezentă în acest campionat”, a declarat primarul Aradului, Călin Bibarț.

Ecranele de mari dimensiuni vor fi amplasate astfel: unul în Parcul „Regina Maria“, iar două pe Ștrandul Neptun: în zona comercială a bazei de agrement și în zona bazinelor. Capacitatea fiecărei zone de vizionare este de maximum 200 de persoane.

„Inițiativa a venit în special ca oportunitate a faptului că brandul Heineken este berea oficială a Campionatului European de Fotbal. Încercăm să organizăm un eveniment plăcut, în aer liber, după o perioadă destul de dificilă. Nu este ușor de organizat un astfel de eveniment, pentru că suntem într-o nouă etapă de relaxare a măsurilor, dar ne bucurăm că putem să le oferim arădenilor un astfel de eveniment”, a declarat Gheorghe Andresz, director de vânzări Heineken România.

Campionatul European de fotbal se va desfășura în perioada 11 iunie – 11 iulie 2021.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.