Ziarul electronic al arădenilor

Meci la Arad. România, învinsă de Germania în meci amical al naţionalelor Under-20

Selecţionata de fotbal Under-20 a României a fost învinsă de echipa similară a Germaniei, cu scorul de 1-0 (0-0), luni, într-un meci amical desfăşurat pe Arena „Francisc Neuman“ din Arad.

Unicul gol al partidei a fost înscris de Robert Wagner (73).

Germania, net superioară fizic, a dominat jocul şi a ratat mai multe ocazii în prima repriză. A avut o bară prin Calhanoglu, care a încercat să-l lobeze pe portarul Borbei (28). Borbei, legitimat la Lecce, s-a remarcat la şutul lui Castrop (32). Fofana a reluat alături din doar patru metri, la cornerul care a urmat (32). Bobzien, Castrop şi Asllani au trecut pe lângă deschiderea scorului în min. 37. Bobzien a avut o acţiune personală în finalul primei reprize (40), dar Borbei a reţinut mingea şutată de jucătorul german.

În partea secundă, Pancu a schimbat sistemul de joc şi tricolorii au făcut faţă mai bine atacurilor în valuri ale adversarilor, care au fost din nou periculoşi prin Bobzien, care Borbei a respins şutul-centrare (61).

În min. 70, Borbei a respins salvator şutul lui Wagner de la 20 de metri, dar în min. 73 nu a mai putut face nimic în faţa aceluiaşi jucător, rămas singur la 10 metri, după o ieşire greoaie la ofsaid a defensivei noastre.

Prima ocazie clară de gol a echipei României a fost creată de Doru Andrei (86), care a şutat sub transversală, dar Noll a respins. Câteva zeci de secunde mai târziu (87), Perianu a ratat din doar 5 metri, voleul său trecând peste poartă.

România venea după un alt eşec, 1-2 cu Cehia, joi, la Chomutov, acestea fiind primele partide din mandatul noului selecţioner, Daniel Pancu.

România U20 a fost învinsă în deplasare de Germania U20 cu 4-0, în toamna anului trecut.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.