Ziarul electronic al arădenilor

Meci de pregătire. Naţionala României a învins pe FCC Baschet Arad

Naţionala feminină de baschet a României a învins formaţia FCC Baschet Arad cu scorul de 70-34, marţi seara, într-un meci de pregătire, disputat la Timişoara, potrivit site-ului clubului arădean.

Partida a prilejuit debutul antrenorului spaniol Manuel Angel Rodriguez Escudero pe banca echipei arădene. Rodriguez (39 de ani) revine în România după ce în urmă cu două sezoane a pregătit-o pe CSU Alba Iulia, cu care a atins o semifinala în Liga Europei Centrale.

El mai are în palmares o finală de cupă şi o semifinală de campionat în Islanda, cu UMF Skallagrimur Borganes. În 2009 a făcut parte din staff-ul tehnic al echipei Perfumerias Salamanca, care a disputat finala Euroligii feminine din acel an.

Meciul de la Timişoara a fost o ultimă repetiţie pentru tricolore înaintea startului campaniei de calificare la Eurobasket 2021. Joi, de la ora 18.00, România va înfrunta Danemarca, în Sala Constantin Jude din Timişoara.

În meciul cu formaţia arădeană, naţionala României a condus cu 8-0, iar la jumătatea meciului diferenţa pe tabelă era de 17 puncte, 37-20, „acvilele“ câştigând cu 70-34.

Pentru echipa României au marcat Ashley Walker 20 de puncte, Elisabeth Pavel 9, Godri-Părău 7, Irimia 7, Orban 7, Stoiedin 6, Kilin 6, Mărginean 6 şi Popescu 2 puncte.

Pentru arădence au înscris Jefimija Karakasevic 15 puncte, Fodor 10, Webb 5 şi Ciotir 4 puncte.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.