Ziarul electronic al arădenilor

Materiale pirotehnice, confiscate de polițiștii arădeni

Polițiștii arădeni au desfășurat, miercuri, mai multe acțiuni pe raza municipiului și județului Arad, pentru depistarea persoanelor care comercializează articole pirotehnice fără drept.

Astfel, pe raza localității Beliu, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu cei din Beliu au depistat un bărbat de 37 de ani, din aceeași localitate, în timp ce oferea spre comercializare, în piața din localitate, 120 de petarde.

În aceeași locație a mai fost depistat un bărbat de 62 de ani, din Beliu, în timp ce oferea spre comercializare 1.985 de petarde și artificii.

Pe raza municipiului, în Piața „Mihai Viteazul“, polițiștii de ordine publică și economici au depistat o arădeancă de 43 de ani, și o altă femeie din Arad, de 28 de ani,în timp ce ofereau spre comercializare 500, respectiv 200 de petarde.

Toate materialele pirotehnice au fost ridicate în vederea confiscării, pe numele celor depistați fiind întocmite dosare penale pentru efectuarea de operațiuni cu materiale pirotehnice, fără drept.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.