Ziarul electronic al arădenilor

Măsuri de ordine la meciul din finala Cupei României la fotbal feminin

Duminică, 6 iunie, Gruparea de Jandarmi Mobilă „Glad Voievod” Timişoara asigură măsuri de ordine și siguranță pe timpul desfășurării meciului din finala Cupei României la fotbal feminin ce are loc, începând cu ora 12.30, pe stadionul „Francisc von Neuman” din municipiul Arad.

Pentru îndeplinirea misiunii ce îi revine, Gruparea de Jandarmi Mobilă „Glad Voievod” Timişoara cooperează cu Inspectoratul de Poliție Județean Arad și Inspectoratul pentru Situații de Urgență al Județului Arad.

În conformitate cu măsurile stabilite pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului SARS-CoV-2, spectatorii au acces în cel mult 25% din capacitatea arenei sportive.

Pentru accesul în arenă spectatorii trebuie să facă dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 sau să prezinte un rezultat negativ la un test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau să prezinte un rezultat negativ la un test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.

Pentru accesul în arena sportivă, spectatorii trebuie să prezinte invitația sau biletul achiziționat.

Pentru buna desfășurare a competiției sportive, jandarmii recomandă respectarea măsurilor de protecție sanitară, a indicațiilor structurilor de ordine aflate în misiune și evitarea implicării în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii publice.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IJJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.