Ziarul electronic al arădenilor

Maşină răsturnată într-un şant de lângă DN 79

fotoUn cuplu de 57 şi 56 de ani a fost descoperit de drumari, luni dimineaţă, într-o maşină răsturnată în cursul nopţii pe marginea DN 79 Arad – Oradea, bărbatul fiind deja decedat, în timp ce femeia este în stare gravă şi a fost preluată cu un elicopter SMURD pentru a fi transportată la spital.

În cursul nopții de duminică spre luni, în jurul orei 2.30, bărbatul, din Timișoara, pe fondul oboselii, a pierdut controlul volanului pe Drumul Național 79, între localitățile Chișineu Criș și Zerind.

Mașina, marca Peugeot, s-a izbit de un cap de pod și s-a răsturnat în afara părții carosabile într-un canal.

În autoturism se afla și soția bărbatului, care a scăpat cu viață, ea fiind găsită dimineața în șoc hipotermic. Femeia a fost preluată de elicopterul SMURD pentru a fi transportată la Spitalul Județean Arad. Bărbatul a fost găsit decedat.

Cele două persoane au fost găsite de un conducător auto care circula luni dimineață pe segmentul de şosea dintre Zerind şi  Chişineu Criş. Acesta a observat balustrada dărâmată a podului și a oprită să vadă ce s-a întâmplat. Bărbatul a alertat autoritățile, iar la fața locul au ajuns în scurt timp un echipaj SMURD și unul de la descarcerare.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.