Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE 2 Mașină căzută în lacul de la Ghioroc. Două tinere au murit

O mașină a căzut, duminică seara, în lacul de la Ghioroc, iar două tinere au rămas prinse în vehicul.

În zonă s-au deplasat cadrele ISU Arad, cu scafandri, echipaj de descarcerare și special SMURD.

UPDATE 2

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad a informat că cele două tinere au decedat cu puțin timp înainte de ora 24.00.

UPDATE

Incidentul a fost anunţat la 112 de către o femeie care a văzut cum un autoturism a plonjat în Lacul Ghioroc.

Din apele lacului au ieşit singuri doi tineri,  de 18, respectiv 27 de ani, care au primit îngrijiri imediat de la medici, însă aceştia au spus că două tinere de 24 şi 26 de ani au rămas blocate în maşina care s-a scufundat, lacul având la mal peste opt metri, în timp ce la mijloc depăşeşte 15 metri.

Reprezentanţii ISU au intrat în apă şi au reuşit recuperea victimelor, care au stat în apă aproximativ 30 de minute şi erau în stare de inconştienţă. După manevre de resuscitare care au durat aproximativ o oră la faţa locului, ele au fost duse la Spitalul Judeţean Arad, unde medicii continuă manevrele de resuscitare.

Ei au explicat că în cazul victimelor care au stat în apă rece manevrele de resuscitare pot da rezultate după câteva ore.

Cei patru tineri sunt din județul Timiș.

Autoturismul a fost scos din apă, iar poliţiştii fac cercetări cu privire la împrejurările în care maşina a căzut în apă, vehiculul fiind condus de către una dintre tinerele decedate.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.