Ziarul electronic al arădenilor

Marius Sulincean: „Drumurile lui Bîlcea” se surpă peste noapte ca în legenda meşterului Manole

PNL Arad îi aduce din nou pe cetăţeni la disperare, de data aceasta prin consecinţele dezastruoase ale proastei gestiuni a lucrării ce vizează drumul judeţean ce face legătura între Neudorf şi judeţul Timiş, spune Marius Sulincean, liderul grupului PSD-ALDE din CJA.

„Ar fi ridicol să înghiţim din nou scuzele şi bâlbăielile publice ale lui Sergiu Bîlcea, cel mai şters vice-preşedinte de Consiliu Judeţean de după Revoluţie. Asfaltul s-a surpat iar “micul Falcă” se leagănă în şezlong încropind iar declaraţii la limita între aroganţă şi nesimţire. Cred că şi aici avem de-a face cu o execuţie catastrofală precum cea de pe drumul Seleuş-Pâncota, lucrare ce ne dă atâta bătaie de cap.

Bîlcea nu vrea să priceapă că arădenii sunt sătuli de poveştile conducerii liberale a CJA, de promisiuni deşarte şi explicaţii tehnice fără noimă. Cei care zilnic îşi avariază autoturismele pe drumurile judeţului nu sunt interesaţi de asigurările formale ale tânărului vice. Responsabilitate şi seriozitate în gestiunea lucrărilor atât din partea constructorului cât şi a celor obligaţi prin natura funcţiei să gestioneze derularea lor, de asta este nevoie. Sper că nu va fi necesar să zidim pe cineva din clientela de partid a PDL-PNL, ca în legenda meşterului Manole, pentru ca drumul să nu se surpe în fiecare noapte”, spune Marius Sulincean, liderul grupului PSD-ALDE din CJA.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de Presă al PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.