Ziarul electronic al arădenilor

Marius Copil: „Sper ca să intru în top 50 şi să particip la Jocurile Olimpice de la Tokyo“

Tenismanul arădean Marius Copil (88 ATP) a declarat că îşi propune să intre în top 50 mondial şi să participe în proba de simplu la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020.

„Va fi greu anul acesta să intru în top 50, mai am 200 de puncte care îmi ies, dar vom vedea. Dacă voi progresa ca în ultimele săptămâni cu siguranţă am şanse să mă apropii de acest obiectiv. Mi-aş dori să particip la simplu la Jocurile Olimpice. Sper ca în doi ani să intru în primii 50 şi să particip. La dublu nu cred, eu nu sunt aşa de prieten cu proba de dublu. În plus, Horia cred că va juca alături de Florin, îi las pe ei pentru că şansele sunt mai mari“, a spus Marius Copil.

Tenismanul arădean este optimist în ceea ce priveşte colaborarea cu noul său antrenor Andrei Pavel şi speră ca rezultatele să se vadă în primul rând la turneele de Grand Slam.

„E foarte bine, am început să lucrez cu Andrei Pavel de 6-7 săptămâni. Mă bucur că am această ocazie, mi-am dorit de mult timp. La 17-18 ani am mai colaborat câteva luni, dar acum e ceva nou, avem experienţă mai multă şi putem face o echipă bună împreună. Mi-aş dori anul viitor să am rezultate la turneele de Grand Slam. Sunt foarte dezamăgit de cum am jucat la Grand Slam-uri, am pierdut în primele tururi. Sper ca anul viitor voi fi mult mai bine“, a afirmat jucătorul în vârstă de 27 de ani.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.