Ziarul electronic al arădenilor

Marius Copil, învins în primul tur al probei masculine de dublu la Wimbledon

Perechea formată din tenismanul arădean Marius Copil și spaniolul Fernando Verdasco a fost învinsă de cuplul Raven Klaasen (Africa de Sud)/Rajeev Ram (SUA), cu 6-3, 6-4, 6-4, miercuri, în primul tur al probei masculine de dublu la Wimbledon, al treilea turneu de Mare Șlem al anului.

Favoriții numărul șapte s-au impus într-o oră și 17 minute.

Pentru Copil a fost primul meci de dublu la un turneu de Mare Șlem. El și Verdasco vor împărți un premiu de 10.750 lire sterline.

Tot miercuri, Horia Tecău și olandezul Jean-Julien Rojer, campioni la All England Club în 2015 și capi de serie numărul 9 anul acesta, au fost întrecuți de australienii Thanasi Kokkinakis/Jordan Thompson, cu 7-6 (4), 7-6 (4),7-6 (4).

România mai are un reprezentant la dublu masculin, Florin Mergea. El și pakistanezul Aisam Ul-Haq Qureshi, capi de serie numărul 14, vor juca în runda inaugurală contra cuplului Dino Marcan (Croația)/Tristan-Samuel Weissborn (Austria).

Marius Copil a fost eliminate, luni, în primul tur al turneului de Mare Șlem de la Wimbledon, înclinându-se în patru seturi în fața germanului Peter Gojowczyk, 7-6 (5), 2-6, 6-3, 6-1.

Marius Copil, 26 de ani, numărul 85 mondial, intrase pentru prima oară în cariera sa direct pe tabloul principal de simplu al unui turneu de Mare Șlem. El a fost învins, în două ore și 20 de minute, de un adversar venit din calificări, care are 27 ani și este locul 140 ATP.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.