Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE 3 Marius Copil a câştigat un meci cu trei tie-break-uri, la Rotterdam

Tenismenul arădean Marius Copil, locul 56 ATP, l-a învins, sâmbătă, cu scorul de 6-7 (3), 7-6 (2), 7-6 (1), pe olandezul Scott Griekspoor, locul 273 WTA, beneficiar al unui wild card, în turul I a calificărilor turneului de 500 de puncte de la Rotterdam, cu premii totale de două milioane de euro.

Copil s-a impus după un meci care a durat aproape două ore şi 25 de minute.

Pentru un loc pe tabloul principal, românul, cap de serie numărul 3 în calificări, trebuie să treacă de italianul Thomas Fabbiano, locul 84 WTA.

Copil şi-a asigurat un premiu de 5.735 de euro şi 10 puncte ATP.

UPDATE

Marius Copil, locul 56 ATP, a ratat calificarea pe tabloul principal la turneul de 500 de puncte de la Rotterdam, cu premii totale de două milioane de euro.

Copil a fost învins în ultimul tur al calificărilor de italianul Thomas Fabbiano, locul 84 WTA, scor 7-5, 3-6, 7-6 (7/5).

Meciul a durat două ore şi 29 de minute.

Pentru prezenţa în calificări la Rotterdam, Copil va primi un premiu de 5.735 de euro şi 10 puncte ATP.

UPDATE 2

Tenismanul român Marius Copil a reuşit să acceadă pe tabloul principal de simplu al turneului ATP de la Rotterdam, dotat cu premii totale de 1.961.160 euro, din postura de lucky loser, după ce a pierdut, duminică, în ultima rundă a calificărilor.

UPDATE 3

Tenismenul Marius Copil, locul 72 ATP, a fost eliminat, marţi, în primul tur al turneului de 500 de puncte de la Rotterdam, cu premii totale de două milioane de euro.

Copil, prezent pe tabloul principal ca lucky loser, a fost învins de letonul Ernests Gulbis, locul 83 ATP,  scor 6-2, 6-4.

Meciul a durat o oră şi 13 minute.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.