Ziarul electronic al arădenilor

Marinos Ouzounidis (U Craiova), despre întâlnirea cu UTA: „Vom avea un meci dificil“

Antrenorul echipei de fotbal Universitatea Craiova, Marinos Ouzounidis, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că implementarea unui nou sistem de joc la echipa sa poate dura o perioadă mai lungă, fiind greu ca jucătorii să se adapteze imediat.

„În acest moment trebuie să învăţăm foarte bine sistemul de joc şi în timpul jocului vom vedea ce se va întâmpla. Nu vreau să mă plâng de jucătorii mei, nu sunt nemulţumit de ei. Ei încearcă, dau totul în fiecare zi la fiecare antrenamente. Am avut şi meciuri bune şi mai puţin bune, unele în care ne-am creat ocazii, au fost altele în care am avut probleme în treimea adversă. Chestiunile astea se întâmplă frecvent şi nu cred că este o problemă cu sistemul de joc. Am încredere în toţi jucătorii. Pe de altă parte, nu este uşor să schimbi ceva şi peste noapte să fie totul perfect“, a declarat Marinos Ouzounidis.

Referitor la partida cu UTA Arad, din cadrul etapei a 28-a a Ligii I, tehnicianul grec a afirmat că echipa sa trebuie să fie foarte atentă, adversara fiind foarte periculoasă pe contraatac.

„UTA este o echipă care joacă foarte bine, organizată, care iese foarte bine pe contraatac. Vom avea un meci dificil. Profită de spaţiile pe care le au şi pot marca, de aceea trebuie să fim foarte atenţi. Trebuie să fim foarte atenţi la această partidă, este ultima înaintea pauzei pentru echipa naţională. Trebuie să fim concentraţi pentru a reuşi să câştigăm. UTA este o echipă bine organizată, care se motivează foarte bine în partidele cu echipe din fruntea clasamentului“, a mai spus antrenorul.

Universitatea Craiova va întâlni formaţia UTA Arad, marţi, pe teren propriu, de la ora 19.00, într-un meci din cadrul etapei a 28-a a Ligii I.

Balint, înaintea partidei cu U Craiova: Nu putem scoate un rezultat bun dacă ne prezentăm ca în meciul cu FCSB

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.