Ziarul electronic al arădenilor

Marin Lupaș: PNL a respins podul pietonal propus la Trei Insule

Podul pietonal nou care să ofere arădenilor din zona „Trei Insule” acces sigur şi modern dinspre oraş nu se mai regăseşte în bugetul pe anul acesta.

Consilierii locali PNL au respins amendamentul propus de Marin Lupaş.

Consilierul PRO România a susținut în şedința CLM privind bugetul pe 2019 nevoia ca investiția promisă arădenilor de la Trei Insule să treacă de la vorbă la faptă.

„Podul a fost anunțat de 2 ani de către administrația locală. Se vorbea atunci cu atâta mândrie de noi treceri pietonale peste Mureş. În 2018 s-a şi votat studiul de fezabilitate. Mi se părea normal ca investiția să se regăsească în bugetul pe 2019! Să se treacă de la vorbă la faptă.

De aceea am şi făcut un amendament în acest sens. Reprezentanții PNL au fost împotrivă astfel încât investiția pentru un nou pod pietonal la Trei Insule nu se mai face… Nu îi înțeleg dar sper să se răzgăndească cât mai curând”, a declarat Marin Lupaş.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Marin Lupaș, consilier municipal. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.