Ziarul electronic al arădenilor

Marian Toader, aflat în arest la domiciliu: „Totul se va finaliza cu bine“

Primarul comunei arădene Zăbrani, Marian Toader, plasat în arest la domiciliu într-un dosar de fraudare a unor fonduri europene, cu un prejudiciu de trei milioane de euro, le mulțumește celor care îl susțin și transmite că „totul se va finaliza cu bine“.

La o zi după decizia instanței, care a decis plasarea primarului în arrest la domiciliu, acesta a postat un mesaj pe o rețea de socializare, prin care le mulțumește celor care îi sunt alături.

„Multumesc tuturor celor care, în aceste zile, ați avut încredere în mine și mi-ați fost alături, chiar dacă au fost momente foarte dificile. Le multumesc de asemenea și celor cinci consilieri PSD din Zăbrani pentru atenta grijă ce mi-o poartă“, a scris Marian Toader.

De asemenea, primarul susține că „totul se va finaliza cu bine“.

„Tuturor vă transmit să aveți încredere că totul se va finaliza cu bine și în scurt timp totul va reintra în normal. Încă odată mulțumesc pentru telefoanele si mesajele de încurajare“, a mai scris primarul din Zăbrani.

Cu o zi înainte de Ziua Internațională a Copilului, primarul comunei Zăbrani, a transmis un mesaj și pentru cei mici, dar și părinților.

„Copilăria e vârsta la care cea mai profundă bucurie poate fi un zâmbet curat. Copilăria e o lume aparte, plină de lumină și armonie. La mulţi ani tuturor copiilor și, de asemenea, tuturor părinților! Vă îmbrățişez cu drag!“, a scris, duminică, pe pagina sa de Facebook, primarul Marian Toader.

Marian Toader şi omul de afaceri Radu Viorel Popa au fost plasaţi în arest la domiciliu în dosarul de fraudare a unor fonduri europene, cu un prejudiciu de trei milioane de euro.

Judecătorii Tribunalului Timiş au decis, miercuri seară, ca primarul localităţii Zăbrani şi omul de afaceri Radu Viorel Popa să fie arestaţi la domiciliu, în timp ce oamenii de afaceri Valer Popa şi Jean Cîrja să fie cercetaţi sub control judiciar, toţi fiindt cercetaţi într-un dosar de fraudare de fonduri europene, cu un prejudiciu de trei milioane de euro.

foto: Facebook

CITITI SI: Primarul din Zăbrani, în arest la domiciliu

comentarii

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.