Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE Manelist înjunghiat în parcare la mall

Un interpret de manele a fost înjunghiat, iar un agent de pază a fost rănit, duminică dimineața în parcarea Atrium Mall din municipiul Arad, agresorul fiind prins ulterior de polițiști.

Incidentul a avut loc după ce cântăreţul de manele Ioan (One) Dinescu ar fi jucat câteva ore la un aparat dintr-o sală de jocuri de noroc aflată în Atrium Mall, conform unor surse din cadrul complexului comercial.

Artistul ar fi investit aproximativ 1.000 de euro cu speranţa că va câştiga potul cel mare. Daniel Florin Vesa, cunoscut pentru legăturile cu lumea interlopă, l-ar fi urmărit pe cântăreţ şi, când a văzut că a tot crescut miza şi avea şanse să câştige, l-a îndepărtat de la aparat, cu câteva palme, pentru a-i lua locul.

„I-a dat câteva palme şi l-a alungat de la aparat. A intervenit un agent de pază şi i-a scos în parcarea din mall, însă acolo cântăreţul a fost înjunghiat în abdomen”, a spus un angajat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Arad, Claudia Iuga, agresorul a folosit un briceag şi şi-a înjunghiat victima în abdomen, iar agentul de pază a fost, de asemenea, rănit cu lama.

Cântăreţul, care are 38 de ani, a fost preluat de un echipaj medical şi transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

Potrivit purtătorului de cuvânt al unităţii medicale, Simina Roz, acesta este supus unei intervenţii chirurgicale, având o plagă înjunghiată în abdomen.

Agentul de pază, care are 23 de ani, nu a a fost internat.

La scurt timp de la semnalarea incidentului, poliţiştii l-au identificat şi reţinut pe agresor. Acesta are 45 de ani şi este cunoscut cu antecedente penale, fiind audiat în cursul zilei de duminică.

UPDATE

Interlopul care a înjunghiat în abdoment un cântăreţ de manele, în parcarea unui mall din Arad, rănind şi un agent de pază care a intervenit, a fost arestat preventiv, luni, pentru tentativă de omor.

Judecătorii Tribunalului Arad au decis, luni, arestarea preventivă pentru 30 de zile în cazul interlopului Daniel Florin Vesa, care a rănit grav un cântăreţ de manele în timpul unei altercaţii care a avut loc duminică dimineaţă.

Procurorul care coordonează cercetările în acest caz de tentativă de omor, Pavel Palcu, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, a declarat că, în urma audierilor, a reieşit că ambii bărbaţi erau în stare avansată de ebrietate, întâlnindu-se în mall după ce în noaptea precedentă au participat la o nuntă şi la un botez.

Conform sursei citate, au fost audiaţi suspectul şi angajaţi ai sălii de jocuri de noroc în care a izbucnit scandalul, interlopul reuşind să dea declaraţii abia duminică seară, când a dispărut efectul consumului de alcool şi a fost coerent. El a susţinut că a fost provocat de către cântăreţ, care l-ar fi lovit primul cu pumnul în faţă.

Martorii au spus, însă, că agresorul ar fi făcut glume pe seama artistului, spunând că este manelist şi cântă prost.

„Cel care a lovit primul ar fi fost chiar victima, care astfel l-ar fi provocat pe agresor. Încăierarea a avut loc în două etape, iniţial în sala de jocuri şi apoi în parcarea mall-ului, unde victima a fost rănită cu un cuţit pe care agresorul îl avea în autotursim”, a declarat, luni, procurorul de caz.

Conform sursei citate, interlopul, în vârstă de 45 de ani şi cu antecedente penale, ar putea depune, la rândul său, o plângere pentru „loviri şi alte violenţe”, pentru că are nevoie de 35 de zile de îngrijiri medicale în urma altercaţiei.

Cântăreţul, de 38 de ani, a fost operat şi este în stare stabilă. Medicii spun că acesta avea o plagă înjunghiată în abdomen, fiind atins de lama cuţitului şi intenstinul subţire.

Iniţial, martori declaraseră poliţiştilor şi jurnaliştilor că scandalul a pornit de la aparatul de poker pe care juca manelistul Ioan Dinescu. Artistul ar fi investit aproximativ 1.000 de euro cu speranţa că va câştiga potul cel mare, însă ar fi fost urmărit de către Vesa, care l-ar fi îndepărtat cu forţa de cântăreţ de la aparat pentru a continua el jocul, dorind să câştige banii.

sursa: News.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.