Ziarul electronic al arădenilor

Managerul Spitalului Județean Arad a demisionat

Managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, Mirandolina Prişcă, și-a dat demisia din funcția pe care o ocupa din anul 2016.

Conform unei informări a Consiliului Județean Arad, Mirandolina Prișcă, şi-a înregistrat, luni, demisia din funcţia de manager al Spitalului Județean Arad.

„Decizia de a renunţa la funcţia de manager al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad a fost înregistrată astăzi, 13 februarie, 2017, la Registratura Consiliului Judeţean şi adusă la cunoştinţă conducerii instituţiei. Respectiva decizie va fi analizată de Serviciul Juridic din cadrul Consiliului Judeţean“, se precizează în informarea remisă de CJ Arad.

La sfârșitul anului 2015, Mirandolina Prișcă a câștigat concursul organizat pentru ocuparea postului de manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.

În data de 21 decembrie 2015 a avut loc proba scrisă a concursului pentru postul de manager al Spitalului Județean din Arad, iar nota finală obținută de dr. Mirandolina Prișcă a fost de 8,44. Contractul cu noul manager a fost semnat atunci pentru o perioadă de trei ani, urmând ca, anual, să fie făcută o evaluare a îndeplinirii criteriilor de performanță.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.